SkreddersyddeSkrivekurs

SkriveStudio arrangerer kurs og retreats for alle som er glad i å skrive, og som har lyst til å komme et skritt videre.

Suksessfaktorer for alle arrangementene er kvalitet, nærhet og trivsel. Klikk deg inn, og velg det som er skreddersydd for deg.

NYHET!

Skriveretreat i Villa Joyosa 15.-20. mars 2018

Er du i gang med et skriveprosjekt, men har problemer med å prioritere tid? Har du en bokidé du aldri har hatt anledning til å forløse og skrive ned? Drømmer du om å skrive en historie, en diktsamling, kanskje til og med en roman? Eller skriver du rett og slett på en fagbok eller uttrykker dine meninger på en blogg? Vi gir deg muligheten til å få fart på drømmen.

Vi inviterer deg til femdagers skriveretreat i Villa Joyosa, en perle av en landsby nord for Alicante sør i Spania. Med svimlende utsikt til Middelhavet og fjellene i ryggen, vil du garantert få inspirasjon, tid og ro til det du ønsker mest av alt. Vår retreat er nemlig tilrettelagt med dette for øyet: Å skrive.

Les mer.

Videregående kurs

Idè eller skisse til et manus?

Har du en idé eller kanskje en skisse til et manus, og ønsker hjelp og inspirasjon til å komme deg videre? Vil du lære mer om oppbygging av gode tekster, videreutvikle språket ditt og din egen skrivestil?

Les mer her.

Firenzekurset

For skriveglade på alle nivåer!

Grip sjansen og bli med på skrivekurs i Firenze! Kurset er for skriveglade sjeler på alle nivåer, og gir deg inspirasjon og kunnskap til økt skriveglede. Vi bor på hotell sentralt i renessansebyen Firenze. Les mer her.

Foto: Torill Berg

Kveldskurs

Kunsten å skrive!

Dette er kurset som passer absolutt alle! Hvordan fange en idé, og foredle den? Hvordan utvikle karakterer og handling? Hva er et godt litterært språk? Vi gir deg en komplett verktøykasse for skrivingen din. Les mer her.

Foto: Colourbox