SkreddersyddeSkrivekurs

BETINGELSER

Ved påmelding vil du motta bekreftelse på din deltakelse og faktura på e-post. Påmeldingen er bindende, og ingen refusjon av innbetalt beløp vil bli gitt. Deltaker er selv ansvarlig for å bestille og betale flybilletter og eventuell annen transport som ikke er inkludert i prisen. Dersom deltaker av ulike grunner (eksempelvis streik, lockout, forsinkelser mm) ikke rekker frem til kursstart eller ikke kommer i det hele tatt, kan ikke SkriveStudio eller våre samarbeidspartnere lastes for dette, og ingen refusjon av innbetalt beløp blir gjort. Vi anbefaler alle å tegne reiseforsikring.


Dersom arrangement kanselleres på grunn av uforutsette ting og hendelser som SkriveStudio ikke kan lastes for, kan ikke innbetalt beløp refunderes.

Vi ber deg vente med å bestille flybilletter og eventuell annen transport og tilleggsovernatting til du får endelig beskjed om at kurset arrangeres.

SkriveStudio er medlem av Reisegarantifondet via Xtenso Event AS.

Har du spørsmål om betingelsene, bruk skjemaet på høyre side.

Kontakt oss

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Takk for at du kontaktet oss. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig