SkreddersyddeSkrivekurs

Kveldskurs i Oslo, Fredrikstad, Asker, Lillestrøm og Tromsø

Datoer er ikke satt.

KUNSTEN Å SKRIVE!

Hvordan komme i gang – eller hvordan komme videre – med å skrive? Hvordan fange en idé, og gjøre den til en fortelling? Hvordan utvikle troverdige karakterer? Hvilket fortellerperspektiv skal du velge? Hvordan skaper du et gjennomtenkt plot? Hva er et godt litterært språk?

Her får du kunnskap og inspirasjon om fundamentet for all kreativ skriving. I tillegg prøver du deg på en helt spesiell skriveoppgave. Det er satt av god tid til spørsmål og diskusjon.

Kurset arrangeres i Oslo, Fredrikstad, Lillestrøm, Asker og Tromsø.

Bernt Roald Nilsen har bred erfaring som litteraturjournalist, og er kjent for sine bokomtaler og levende forfatterintervjuer for ulike bokklubber. Han er hovedlærer på Cappelen Damms krimforfatterskole.

Påmelding

Ta kontakt for mer informasjon

Bernt Roald Nilsen har stor kompetanse og bred erfaring som journalist og litteraturekspert, og gjør bokomtaler og forfatterintervjuer for flere større bokklubber. Han er kursleder på samtlige kurs, enten alene eller sammen med våre håndplukkede forfattere.

Han eier og driver dessuten TOTAL kommunikasjon, og er tekstrådgiver for bedrifter og organisasjoner. Han er hovedlærer på Cappelen Damms krimforfatterskole, og har også bakgrunn som reisejournalist. Som tidligere tekstforfatter, norsklærer og informasjonssjef har han bred pedagogisk erfaring.

Torill Berg er daglig leder og kurskoordinator i SkriveStudio. Hun har vært elev ved Cappelen Damms Krimforfatterskole, og leverer tekster på oppdrag for ulike mediehus. Hun har ansvar for gjennomføring av alle arrangementene til SkriveStudio. Hun er også daglig leder og eier av ToscanaReiser og medeier i eventselskapet Xtenso AS.